Toimipisteet | Iljan Isännöintikeskus Hyppää pääsisältöön
Iljan Isännöintikeskuksen toimipisteet

Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa sekä Jyväskylässä. Olet tervetullut käymään toimistollamme, mutta otathan huomioon, että toimistomme ovat turvallisuussyistä lukittuina 24/7. Suurin osa henkilökunnastamme työskentelee etäpisteellä, joten varmistathan ennen tuloasi, että oma yhteyshenkilösi on paikalla.

Nilsiän ja Tuusniemen alueella isännöinnistä vastaa Iljan Isännöintikeskuksen konserniin kuuluva Pohjois-Savon Isännöinti Oy

www.pos-isannointi.fi

Kuopio

Puijonkatu 25B (4. krs)

Ajo-ohje Kuopion toimipisteelle:            
Sijaitsemme aivan keskustassa, Kuopion torin itäisellä laidalla. Pysäköintipaikkoja on joko maan alla Toriparkissa tai kadunvarsipaikkoja Tulliportinkadulla.

Iisalmi

Riistakatu 7

Ajo-ohje Iisalmen toimipisteelle:            
Olemme osuuspankin talossa, käynti Riistakadun puolelta. Meillä on yhteinen sisäänkäynti Kuopion Ykköstilien kanssa. Kadun varrella on pysäköintitilaa molemmin puolin ja vieressä on myös kauppakeskus Torinkulma.

Jyväskylä

Sohlberginkatu 10

Ajo-ohje Jyväskylän toimipisteelle:            
Olemme samassa rakennuksessa liikuntakeskus Linean kanssa ja meillä on yhteinen sisäänkäynti. Toimistotilat löytyvät yläkerrasta. Toimistohuone 10. Pihalla on reilusti parkkitilaa.

 

Nilsiä & Tuusniemi

Nilsiän ja Tuusniemen alueen isännöinnistä vastaa Iljan Isännöintikeskuksen konserniin kuuluva Pohjois-Savon Isännöinti Oy.

Nilsiän toimiston osoite on Laitilantie 27 A 5, 73300 Nilsiä

Tuusniemen toimiston osoite on Keskitie 22, 71200 Tuusniemi

Tarkemmat yhteystiedot löytyvät www.pos-isannointi.fi