Toimipisteet | Iljan Isännöintikeskus Hyppää pääsisältöön
Iljan Isännöintikeskuksen toimipisteet

Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa, Nilsiässä, Tuusniemellä sekä Jyväskylässä. Olet tervetullut käymään toimistoillamme, mutta otathan huomioon, että toimistomme ovat turvallisuussyistä lukittuina 24/7. Suurin osa henkilökunnastamme työskentelee etäpisteellä, joten varmistathan ennen tuloasi, että oma yhteyshenkilösi on paikalla.

Kuopio

Puijonkatu 25B (4. krs)

Ajo-ohje Kuopion toimipisteelle:
Sijaitsemme aivan keskustassa, Kuopion torin itäisellä laidalla. Pysäköintipaikkoja on joko maan alla Toriparkissa tai kadunvarsipaikkoja Tulliportinkadulla.

Iisalmi

Riistakatu 7

Ajo-ohje Iisalmen toimipisteelle:
Olemme osuuspankin talossa, käynti Riistakadun puolelta. Meillä on yhteinen sisäänkäynti Kuopion Ykköstilien kanssa. Kadun varrella on pysäköintitilaa molemmin puolin ja vieressä on myös kauppakeskus Torinkulma.

Jyväskylä

Sohlberginkatu 10

Ajo-ohje Jyväskylän toimipisteelle:
Olemme samassa rakennuksessa liikuntakeskus Linean kanssa ja meillä on yhteinen sisäänkäynti. Toimistotilat löytyvät yläkerrasta. Toimistohuone 10. Pihalla on reilusti parkkitilaa.

Nilsiä

Laitilantie 27 A 5

Ajo-ohje Nilsiän toimipisteelle:
Olemme samassa rakennuksessa mm. Alkon kanssa. Meillä on oma sisäänkäynti parkkipaikalta. Toimistotilat löytyvät yläkerrasta. Parkkipaikkoja on kiinteistössä hyvin ja lisää on tarvittaessa vastapäisen S-marketin pihalla.

Tuusniemi

Keskitie 22

Ajo-ohje Tuusniemen toimipisteelle:
Olemme kunnan virastotalon rakennuksessa, käynti ja opastukset toimistollemme on pääovista. Parkkipaikalla sekä tien varrella on reilusti paikkoja.