Työpaikkailmoitus: kirjanpitäjä | Iljan Isännöintikeskus Hyppää pääsisältöön

Tuletko Piialle työkaveriksi? Etsimme kirjanpitäjää Iisalmen tai Kuopion toimipisteeseemme. Voit työskennellä hybridinä tai täysin etänä.

Tarjoamme kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla. Meillä pääset oppimaan isännöintialan ammattilaisilta etkä jää yksin ongelmatilanteissa. Meillä tehdään asiat modernisti ja joustavasti. Kunnioitamme myös työn ja vapaa-ajan oikean suhteen tärkeyttä, eikä töitä tarvitse viedä kotiin.

Tavoitteenamme on kasvaa vuoteen 2025 mennessä yli 25 henkilöä työllistäväksi isännöintitoimistoksi ja olla samalla alueen paras työpaikka tällä alalla. Meillä työskentelee tällä hetkellä yhdeksäntoista isännöintialan ammattilaista eli isännöitsijää ja kirjanpitäjää. Henkilöstöämme yhdistää halu tehdä asioita uudella tavalla ja palvella asiakkaita moderneilla työkaluilla. Lähestymistapamme on asiakasystävällinen ja otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa.

Kirjanpitäjän työ koostuu pääasiassa kolmesta erilaisesta osa-alueesta: Taloyhtiöiden kirjanpito ja taloushallinto, asiakaspalvelu ja viestintä asiakkaiden suuntaan sekä yhteistyö isännöitsijöiden kanssa.

Mielestämme tärkeimpiä edellytyksiä työssä onnistumiseen ovat:

  • Kirjanpito- / taloushallinto-osaaminen
  • Asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaidot
  • IT-taidot (taloushallintojärjestelmät, Office-työkalut, etäkokoustyökalut) 
     

Palkka nojaa valittavan henkilön aiempaan osaamiseen ja kokemukseen, alk. n. 2500 - 3000 €/kk.

Ei ole sattumaa, että meillä on vain parhaat huipputyypit töissä. Eikä ole sattumaa, että meillä viihdytään. Suositteluhalukkuus (NPS) on 92 %.

Lue tästä Piian työntekijäkokemuksesta: https://iljanisannointikeskus.fi/kirjoitukset/iljalla-toissa-tyon-kehittaminen-ja-kiittaminen-tekevat-hyvan-tyopaikan

Miten hakuprosessi etenee?

HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Iljan Isännöintikeskus Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Hakuaika päättyy 30.9.2023. Työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Jätä hakemuksesi siis pian!

Lisätietoja: arkisin klo 9-15 Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/ORz3BSdMoTACM/Zk23v7


Työpaikasta lyhyesti


Kirjanpitäjä, Vakituinen työsuhde 
Haku alkaa 18. syyskuuta 2023 ja päättyy 30. syyskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Hae tästä: https://ats.talentadore.com/apply/ORz3BSdMoTACM/Zk23v7
 

Odotamme hakijalta seuraavia asioita: 
 

  • Kirjanpidon ja taloushallinnon kokemus
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja