Iljan Isännöintikeskus Oy | Iljan Isännöintikeskus Hyppää pääsisältöön
Iljan Isännöintikeskus Oy

Iljan Isännöintikeskus Oy on kuopiolainen isännöintipalveluja tuottava yritys. Toiminta-alueenamme on Kuopio, Siilinjärvi, Iisalmi ja lähikunnat.

Yrityksen omistaja on Ilja Knuutinen. Hänen pitkäaikainen kokemus alalta, ammattitaitoisuus ja asiakaslähtöisyys luovat vahvan perustan yrityksen toiminnalle. Knuutinen on koulutukseltaan Puutuotantotekniikan insinööri ja hän on suorittanut Isännöinnin ammattitutkinnon (IAT) ja johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinnon (AIT).

Arvostamme toiminnassamme asiakasta ja tuotamme laadukkaita palveluja asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallintaan. Toimintaperiaatteenamme on tuottaa läpinäkyvää ja luotettavaa palvelua. Käytössämme on nykyaikaiset sähköiset asiakaspalvelujärjestelmät joilla asiakas pääsee mm. seuraamaan omaa maksuhistoriaa, tilaamaan ja seuramaan huoltotehtäviä ja muokkaamaan omia tietojaan. Sähköiset asiakaspalvelusivut  ovat käytettävissä ATK- ja mobiililaitteilla ajasta ja paikasta riippumatta. Järjestelmä toimii myös viestintätyökaluna. Lisäksi sieltä pääsee lukemaan asumisen oppaita ja järjestelmään arkistoidaan mm. kokouspöytäkirjat.

Opastamme ajankohtaisimman tiedon mukaan yhtiöiden hallituksia, osakkaita ja asukkaita. Yhteistyöverkostomme kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme kaikissa asumiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Otathan yhteyttä ja katsotaan juuri Teidän yhtiölle parhain mahdollinen palvelukokonaisuus.