Isännöintipalvelut | Iljan Isännöintikeskus Hyppää pääsisältöön
Isännöintipalvelut tuottavat kiinteistölle arvoa

Isännöinti on erittäin tärkeä osa taloyhtiön hallintoa. Me huolehdimme taloyhtiön käytännön toimista ja taloudellisista asioista. Ammattitaitoiset isännöitsijämme varmistavat, että taloyhtiöiden hallintoon, taloudellisen hallinnon ja kiinteistön ylläpitoon liittyvät asiat tulevat hoidetuksi.

Isännöimme luotettavasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti sekä haluamme olla rakentamassa alalle uudenlaista, helposti lähestyttävää ja modernia palvelukulttuuria. Tehtävämme on pitää huolta asiakkaidemme kiinteistö-omaisuudesta mahdollisimman asiakaslähtöisesti.

Isännöintimme piirissä olevat asiakkaat edustavat eri ikäryhmiä ja ammattialoja, mutta yhteistä heille on arjen kiireet, perhe ja työt. Arkeen kaivataan luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintiä, jonka apuun voi luottaa. Meille voikin soittaa ja olla yhteyksissä missä asiassa tahansa. Arvostamme asiakasta ja etsimme mahdollisiin ongelmiin ratkaisuja, emme lisää ongelmia.

Hallinnon tehtävät

Isännöitsijä huolehtii ja hoitaa taloyhtiön hallintoa, kuten kokouksien järjestämistä, päätösten tekemistä ja asioiden valmistelua. Tämä auttaa varmistamaan, että taloyhtiö toimii sujuvasti ja että päätökset tehdään oikein. Isännöitsijä vastaa siitä, että kaikki taloyhtiön tiedot ovat ajan tasalla ja että tarvittavat asiakirjat ja dokumentit ovat saatavilla kaikille tarvitsijoille.

Asuminen

Isännöitsijä hoitaa asukkaiden yhteydenpitoa ja ongelmanratkaisua, jotta kaikki taloyhtiön asukkaat voivat nauttia viihtyisästä ja turvallisesta asumisesta. Huolehdimme myös asioiden tiedottamisesta päivittäisissä, vika- ja muutosilmoitusasioissa. Hyvä isännöinti auttaa parantamaan asukastyytyväisyyttä ja luomaan hyvän ilmapiirin taloyhtiöön.

Kiinteistön ylläpito ja hoito

Isännöitsijämme huolehtivat taloyhtiön rakennusten ja kiinteistön ylläpidosta ja huollosta, kuten korjauksista, huolloista, siivouksista ja turvallisuudesta. Tämä auttaa pitämään kiinteistön hyvässä kunnossa ja turvallisena.

Talouden hoitaminen

Isännöitsijä yhdessä talousasiantuntijan kanssa huolehtii taloyhtiön taloudellisesta hallinnasta, mukaan lukien budjetoinnista, kirjanpidosta, laskutuksesta, maksuista ja tilinpäätöksestä. Näin taloyhtiön taloudellinen tilanne pysyy ajan tasalla ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan.

Eettinen ja arvopohjainen isännöinti

Me olemme sitoutuneet toimimaan eettisesti ja taloyhtiön etuja ajatellen. Ekologiset arvomme myös ohjaavat palveluamme - tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden säästää isännöinnin kustannuksissa ja samalla säästää ympäristöä turhalta paperijätteeltä.

Asiakaslupauksemme:

  • Nimetty vastuuisännöitsijä
  • Taloushallinnosta vastaava asiantuntija
  • Sähköiset ohjelmistot
    • Etäosallistumismahdollisuus kokouksiin
    • Reaaliaikainen talousnäkymä
  • Selkeä hinnoittelu
  • "Next business day" - vasteaika

Esimerkkihintoja

Me olemme hyvin avoimia hinnoittelumme suhteen. Hinnoittelumme perustuu kiinteään kuukausihintaan sekä erillisveloitettaviin töihin. Kiinteä kuukausihinta pitää sisällään isännöinnin, taloushallinnon ja hallinnon johtamisen työt.

Erillisveloitettavat työt ovat yleensä luonteeltaan sellaisia, että niiden sisällyttäminen kiinteään hinnoitteluun on turhan epäreilu tapa. Jokaisella taloyhtiöllä on omat ja erilaiset asumis- ja korjaustilanteet sekä -järjestelyt. Keskimäärin erillisveloitettavat työmme ovat n. 20 - 40 % vuosihinnan summasta. 

Me kirjaamme erillisveloitukset eri kirjanpidon tilille isännöintipalkkion kanssa, joten meidän hinnoittelu ja veloitusperiaatteet ovat aidosti avoimia ja reilusti nähtävillä.

Pieni rivitaloyhtiö

Alle kymmenen asunnon rivitaloyhtiön suosittelemme kääntymään konserniimme kuuluvan Info-X Oy:n puoleen. Hinnat alkaen 110 € / kk (alv 0 %)

Keskikokoinen rivitaloyhtiö

15-20 asunnon rivitaloyhtiön keskimääräinen esimerkkihinta on n. 480 € / kk (sis. alv)

Keskikokoinen kerrostaloyhtiö

25-30 asunnon kerrostaloyhtiön keskimääräinen esimerkkihinta on n. 590 € / kk (sis alv)


Edellä mainintut hinnat ovat esimerkkejä ja perustuvat tarjous- ja sopimuskantaamme.