Taloyhtiön vastuunjakotaulukko ja muut tärkeät tiedot löytyvät sähköisestä palvelusta | Iljan Isännöintikeskus Hyppää pääsisältöön

Vaivaton viestintä ja tiedonkulun helppous asukkaan, taloyhtiön ja isännöitsijän välillä on tärkeä osa helppoa asumista.

Meillä Iljan Isännöintikeskuksella haluamme varmistaa, että viestintä on helppoa ja viestit kulkevat nopeasti asukkaiden, taloyhtiön vastuunkantajien ja isännöitsijän välillä.

Sujuvaan viestintään apuna meillä on Huoneistotieto.fi-palvelu, jonka kautta viestit kulkevat nopeasti ja jossa myös viestihistoria säilyy kätevästi tarkistettavassa muodossa. Taloyhtiön sähköisellä ilmoitustaululla sekä isännöitsijä että taloyhtiön puheenjohtaja voivat tiedottaa tärkeistä asioista.

Turvallista ja nopeaa viestintää

Palvelun käyttö on helppoa ja tietoturvallista. Ensimmäinen kirjautuminen Huoneistotieto.fi-sivustolle tapahtuu pankkitunnisteilla tai mobiilivarmenteella. Kirjautumisen jälkeen käyttäjä voi luoda itselleen henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Palvelua voi käyttää sekä sovelluksessa että verkkosivuilla.

Palvelusta löytyvät reaaliaikaisesti isännöitsijän lähettämät viestit. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun taloyhtiössä on meneillään esimerkiksi remontti, vesivahinko tai muu erityistilanne. Silloin ajantasaisen viestinnän tärkeys korostuu entisestään.

Hallituksen työn helpottaja

Taloyhtiön hallituksen toimintaan sähköisillä palveluilla on erityisen paljon merkitystä. Hankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen on vaivattomampaa, kun kaikilla on yhtäläinen pääsy esimerkiksi tarjouksiin tai muihin dokumentteihin.

Taloyhtiön taloudenpito on sähköisten palveluiden ansiosta reaaliaikaista. Kirjanpito ja raportointi on ajantasaista, joten taloudellisia yllätyksiä ei pääse syntymään. Tämä hyödyttää sekä vuosittaista toimintaa että erityisesti remonteissa ja muissa erityisissä hankkeissa.

Asukkaan ajantasainen tietopankki

Myös asukkaille sähköiset palvelut tarjoavat monia etuja:

  • Viestintä isännöitsijän kanssa on mutkatonta ja nopeaa.
  • Viestihistoria löytyy vaivattomasti yhdestä paikasta.
  • Huoneiston perustiedot on helppo tarkistaa.
  • Lainaosuustiedot, maksutiedot ja maksuhistoria löytyvät palvelusta sujuvasti.
  • Taloyhtiön tärkeät dokumentit, kuten yhtiökokouksen pöytäkirjat tai vastuunjakotaulukko, löytyvät palvelusta ja ne ovat ajan tasalla.
  • Kaikkea tätä tietoa pääsee tarkastelemaan, kun on tarve. Toimistoajat eivät rajoita tiedonsaantia.

Sähköinen palvelu mahdollistaa myös yhtiökokoukseen tai muihin kokouksiin osallistumisen etänä. Näin esimerkiksi työmatka tai sairastuminen eivät estä vaikuttamasta taloyhtiön tärkeisiin päätöksiin. Myös kokouksissa äänestäminen onnistuu kätevästi etäyhteyden kautta.

Haluaisitko sinäkin hoitaa taloyhtiösi viestintää vaivattomasti sähköisten palveluiden avulla? Sitähän minäkin, otahan yhteyttä ja jutellaan!